🔥Finally iPhone 11 Pro Boleh Kejar Android !🔥

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Unboxing iPhone 11 Pro, mungkin akan pakai dalam masa sebulan, tapi tak pasti lagi mcm mana sebab busy juga bulan ni. Boleh kata iPhone dh sangat usable untuk pengguna android mcm aku ni.

iPhone 11 Pro beli dekat lazada sebab boleh extend warranty sampai 2 tahun dan ada free repalcement kalau pecah skrin dgn rosak teruk. sampai 30 september 2019 je offer ni.

Link Lazada:

Share.

About Author

44 Comments

  1. Salam.. Nk tnya.. Kenapa ak ad tgk org juai 11pro second set luar ngara blkng kotak dia xde detail apa.. Just blah bawah kotak je skit tulis dri mna buatan..

  2. Pengalaman aku lah dalam gadget ni. Aku dah pernah guna ios dan android. Dua2 ada kekurangan dan kelemahan sendiri. Macam aku lebih minat android kerana battery yg tahan lebih lama berbanding ios. Dan iphone pula aku lagi tertarik dengan grafik bila main game nk jumpa bug bila data dah tamat dan member fon mati hostpot pon mati, dan iPhone juga camera dia nice real, mcm android kurang sikit lah, aku pon kurang lagi godeh ios berbanding android sebab tu feel kt ios aku kurang sikit. Berbalik pada Android senang faham nak guna, tapi tu lah Android x pisah dengan bug, tapi line x mengecewakan, member aku pakai iPhone line lag, aku pakai android smooth je ping 23ms. Dan yang terakhir ios gadget yg privacy, mungkin aku cuba tukar setelah lama guna Android tukar ke ios. Bagi aku lah apa2 gadget Korang pakai android ke ios ke, kalau dah noob memang xboleh salah kan takdir. So tak yah nk kecam Android atau ios dua2 sama telefon pintar.. Positif bro!

  3. Aq rasa tiba masa utk upgrade dri android ke iphone sbb value iphone lgi tinggi dri android. Fon flagship android 2 tahun dh jatuh mendadak. Iphone walaupun 3/4 tahun still valueable

  4. Salam bos fazli , nak bg suggestion … Boleh tak lepasni up video yg bole " full screen tak crop bahagian atas dan bawah " sebabb . Tk feel la nak tgk kalau tak full screen , for me la kann haha . So skrg kan smua dah ada feature boleh full screen kt Youtube kann . just suggestion bro kalau berguna sila bertindak . Saya selalu support video abang fazli nyeh hahaha. Love sikit ❤️❤️

  5. Mcm nmpk kt MM Mall semalam…tgh mkn…ke saya salah org😂😂😂…muka cm lbh kurg je…sy ni fail skit nk cam org klo tgk kt video @ gmbr dgn real 😂😂😂😂

  6. Sembang Iphone, kadang aku tak faham kenapa majority yang beli hutang tapi poyo lebih. Tak faham betul lagi2 Perempuan.😂 nak kata dia kaya pun hurmmm takkan la sampai hutang, harga pun tak terlampau mahal yang beli cash pun malu2 nak bwk keluar depan orang ramai.🤷‍♂️