Amerikai pite | Android 9 Pie bemutató

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Kijött a legújabb Android, ami a Pie (Pite) megnevezést kapta. Megnéztük, mik a legfontosabb újdonságok, mik azok, amik miatt őszintén szólva a leginkább várni lehet, vagy telepíteni érdemes a frissítést.

Kövessetek minket:
-Közösségi csoportunk:
– Facebook:
– Twitter:
– Instagram:
– Weboldal:

Share.

About Author

28 Comments

  1. Decemberbe állok át IOS-re, de a Honor 8 meg marad, de csak azért mert rootolva van, hangszínszabályzó van benne és a youtube megy a háttérben. iPhone X van tervbe de ez függeni fog, hogy mennyit fog esni az ára ha jönnek ki az újak. Ha sok lesz a havidíja akkor iPhone 8 Plus lesz talán. Nincs nagyon olyan telefon aminek előlapi hangszórója van, ezért szerettem a HTC One M8-at és most ezért nézek iPhone-t. Kösz, ha végig olvastad ezt! ?

  2. Érdekes… Anno a Jelly bean és a kit kat kizárólag dark módban működött. Faxan be is sültek tőle az amoled panelek az ipsek meg foltosak lettek… Utána jött a white mód és mindenki őrült, hogy milyen klassz, hogy fehér, világos az egész… Most meg megy a rinya, hogy legyen megint fekete… Az emberek kifejezetten idióták!

  3. Az a vicces hogy a prémium kategóriás telefonok gyártói is most kezdenek át állni az Oreo-ra a közép és alsó kategóriás telefonoknál a kínai gyartókkal egyetemben. Mire oda eljutnak az Android P-re át álljanak addigra ki jön még egy újabb rendszer. A Google-nek is azt kellene csinálnia szerintem mint a Microsoft hogy ki adni egy végleges operációs rendszert és azt reszelgetni csiszolgatni. Mert sokan nem csak a hardveres tulajdonságok miatt állnak át új telefonra hanem az operációs rendszer miatt.