Bedste mobiltelefon 2018 – Huawei Mate 20 Pro vs iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Bedste mobiltelefon 2018 – hvilken mobil blandt de tre store mobilproducneter – Huawei, Apple og Samsung, var den bedste i 2018? Var det Huawei Mate 20 Pro vs iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9?

Se stor test på video med de tre mobiltelefoner, hvor vi finder den bedste mobil fra 2018

Share.

About Author

18 Comments

  1. jeg har en huawei p10 mate lite jeg har også været rigtig glad for den jeg har haft den i et år og en måned jeg ikke oplevet at den gør et eller andet:) huawei er bare et godt firma med gode telefoner og andet jeg kan huske at jeg har set en andmendelse af huawei acend p1 der var den allerede bedre end htc som var den gode telefon på det tidspunkt:) så til alle jer med iphone fåjer en huawei eller en anden android

  2. Ja på specs er Huawei imponerende. Til gengæld er jeg knap så imponeret over deres skærm, mht. #gluegate. Jeg har netop indleveret min til reklamation, da skærmen efter 1 uges brug, får grønligt skær fra top og siden. At udnævne den til "Bedste mobiltelefon 2018" er måske lige tidligt nok!