Ez most telefon, vagy műtárgy?! – iPhone X ?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Ha leakasztanál egy ilyet, KATT ide:

Ne felejts el követni minket mindenhol! ?

? Facebook:
? Twitch:
? Instagram:
? Itt tudsz támogatni minket:
? Vegyél OW-s cuccokat:

Share.

About Author

38 Comments

 1. Csak nekem egyértelmű, hogy miért X lett és miért nincs és nem is lesz iPhone 9?
  1. Tizedik évfordulóra szarul hangozna az iPhone 9. WIN
  2. Egyszerre kéne árusítani 9 és 11 nevű típusokat, amiről az elsődleges piacnak (US) nem a Porsche jut eszébe. WIN
  3. Ráadásul beszédtéma, ami nem vált ki erős negatív hangokat. WIN

 2. Kiváncsi vagyok mikor érünk el odáig hogy a sok androidos nem nyomja tele a kommentszekciót túlárazott fos és hasonló jellegű kommentekkel.

 3. Telefonszervizesként vélemény a hardware-ről a konkurenciához képest (LG, Xiaomi, Huawei, Samsung): egy vicc.
  De mindig jól esik az Iphone-osok képébe röhögni, mikor betörik a képernyő, túlmelegedés miatt elszáll az egész, a hetente cserélendő töltőkábel miatt inkább utángyártottat vásárolt vásárlók panasza mikor a töltő IC is elszáll meg ilyenek. Ja és utángyártott kijelzőt ugye le is akarják tiltani, nehogy olcsóbban be tudd szerezni. Iphone-t vásárlók körében kb 5% az aki logikusan értelmesen meg tudja magyarázni miért jobb mint egy Androidos készülék. Felhívnám itt a figyelmet arra is, hogy notesztokot senki nem vásárol iphone-hoz, sőt a szilikon tok se véd lóf*szt se, mert ki kell vágni az Apple logónak egy kis kört. Az meg külön szégyen hogy munkatársam lánya a saját naplójában ecsetelte, hogy azért cikizik az iskolában (ált iskola 4. oszt.) mert nincs Iphone-ja. Komolyan ez az iphone pózolós hulladék korszak lecsenghetne már. Azokat pedig tisztelem akik tudnak gondolkodni és anno pl egy LG G4 helyett egy LG Nexust vásároltak amiből alig látsz valamennyit a piacon, pedig az a Google és az LG közös gyermeke és kiküszöböli az előző készülék hibáit is.

 4. Annyit a mozdulat eredetiségérő, hogy egy az egyben a Blackberry z10/z30 “gesztusait” másolták le.A legintelligensebben fejlesztő cég a blackberry mind közül, remelem mást is átvesznek a nagyok tőle.

 5. Ez a telefon annyiba kerül mint a Samsung Galaxy S8 és a Huawei P10 egybevéve, amikor, énszerintem, az utóbbi 2 mint hardverileg, mint szoftverileg + kinézetileg toronymagasam übereli az IPhone X-et!!

 6. Talán azért hagyták ki a 9-et és lett az új Iphone "X", mert ezzel emlékeznek Steve Jobs-ra. Nem kommunikált megemlékezés, talán idővel majd kiderül.

 7. Beszarok, hogy még van valaki, aki azon pattog, hogy kihagyták a 9-et. Nem kihagyták, hanem ez volt az iPhone 10-ik évfordulója, és mivel évfordulót jelölnek vele, ezért nem arab szám. Faszért csináltok review-ot valamiről, ha utána sem néztek. Nem iPhone buzi vagyok, hanem szimplán utánanéztem, mert érdekelt. A másik, hogy hangyafasznyit sem aktuális már a dolog…

 8. 210334 pont => iPhone X
  265999 pont => SONY XZ2 Erős telefon de használhatatlannak tartom az iPhone 10et pedig az Iphone SE készülékem nagyon kedveltem….. Szerintem túlságosan lassú és időigényes ez a kezelési módszer a fizikai gombbal szemben! Az ára az egyetlen legnagyobb bűne ennek a telefonnak

 9. Egyszerűen nem éri meg a telefon az árát, mivel nem TÖKÉLETES! Ha olcsóbb lenne akkor elgondolkoznék a megvásárlásán, de ilyen ár címkével sokan nem tehetik meg. Akkor "érhetné meg" talán ha több Iphone-t nem adnának ki, de év végén/2 év múlva úgy is lesz egy újabb telefon, mindig lesz jobb és ez miatt hülyeség kifizetni a halom pénzt

 10. Egyszóval: Az iPhone 8 Plus-t kell választani. Abban is 3 GB a RAM, nagyobb a hasznos kijelző. És jóval olcsóbb. Ennyi. Persze az újdonságfaktor hiányozni fog.

 11. A Samsung A8 kerül 100 ezer Ft-ba, az Iphone X 400 ezerbe. A8: DualSim X: Single Sim | A8: 16MP első Cam, 16MP hátsó X: 12MP első és 12MP hátsó Cam | A8: 4GB Ram X: 3GB Ram | A8: Octa-Core (8) X: Hexa-Core (6) | A8: 3000mAh akku X: 2716 mAh akku | A8: SD kártya 256GB-ig X: nincs bővítés | A8: Jackdugó és FM rádió támogatás X: egyik sem.
  Ez az Iphone dolog egyre nagyobb lehúzás…