iOs

Fungsi dan Aplikasi Baru iOS 11 !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Apple telah memberikan kepada kita beberapa petunjuk operating system yang akan digunakan pada iphone 7s ataupun iphone 8. untuk sila lihat video penuh untuk ketahui dengan lebih lanjut.

Social Media:
Twitter: @fazlihalimmedia
Instagram: fazlishahhalim
Psn ID: anceaway
Snapchat: fazlishahhalim

Music: The Chainsmokers – Closer (LIONE Remix)

Share.

About Author

39 Comments

  1. Peta kat dalam shopping mall tu dah ada pada Here maps yg dulunya didatangkan sekali dengan smartphone Microsoft Lumia. Skrang dibuka kepada semua smartphone.

  2. control centre tu macam terlebih sebenarnya sebab boleh customise control . sebab tu la panjang . tapi tu la bl. betul la cakap fazli tu knp sikit pun dia tetap dekat atas button slide nk ttup tu –'

  3. control centre tu macam terlebih sebenarnya sebab boleh customise control . sebab tu la panjang . tapi tu la bl. betul la cakap fazli tu knp sikit pun dia tetap dekat atas button slide nk ttup tu –'

  4. control centre tu macam terlebih sebenarnya sebab boleh customise control . sebab tu la panjang . tapi tu la bl. betul la cakap fazli tu knp sikit pun dia tetap dekat atas button slide nk ttup tu

  5. salam sya mahu bertanya skit iPhone 5s sya ada maslah klau mau lihat foto and video di library prlu menggunakan data,klau data x ada x boleh tngok…sebelum pkai ios 11 ok je mohon penjelasan sbb tak thu nk tanya sapa dh

  6. Actually dripada beli membazir duit…better download jea…tak ambil masa sgt pun…just beberapa minit jea…mmg kita akn dapat lagu yg sahatau original…tapi nk dapat bnda yg sama dgn cara yg lebih bijak tanpa bayaran…better download jea..huhuhh