Galaxy Note 9 – Review

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Folia de pe spate –

Alte videouri interesante:
iPhone XR Unboxing –
XS MAX vs X –
iPhone XS MAX GOLD unboxing –
Unboxing XS Max Silver –
iPhone X vs Note 9 –
Note 9 vs S9 Plus –
Note 9 – Unboxing:
Pareri iPhone Xs/Xr:
iPhone X Revizitat:
S9 vs S9 Plus:
Ce culoare ssa alegi la S9 sau S9 Plus –
Galaxy S9 Plus Review –
Galaxy S9 – Review –
Skoda Rapid Review –
iPhone X Black vs Silver –
iPhone X vs 8 vs 8 plus –
iOS 12 Review –
Note 8 Review –
iPhone X Review –
iPhone X Unboxing –

Facebook:
Twitter: @AppleHelpRO
Instagram: AntonieDenis

Share.

About Author

31 Comments

 1. Salut,încearcă să scoți S-pen ul …blochează telefonul ,pune l pr masa …Si apasă de 2 ori pe butonul de pe creion si sa vezi ca se deblocheaza

 2. Acum am un s6 edge si vreau sa l schimb deoarece Samsung uita de dispozitivele lor mai vechi si nu le mai updateaza.. nu prea imi place sa imi costumizez telefonul, dar vreau un telefon f. bun, rapid, cu o autonomie f. buna si updateuri consistente cat de cat mai consistente de aceea te intreb ce mi ai sugera mai mult?!?!!?Note 9 sau Iphone XS Max?Nu sunt vreun fanboy si nici nu am un ecosistem..DECI IPHONE XS MAX SAU NOTE 9?

 3. vorbesti numai prostii , adevarat , note 9 este un telefon bun dar il pupi efectiv in cur , spre exemplu Huawei p20 si p20 pro au camera photo mult mai buna decat note 9 , pe partea de video intr-adevar note 9 castiga , de Huawei mate 20 pro nu mai vorbesc ,deoarece nici nu este corect daca pot zice asa pentru note 9 , mate 20 pro fiind deja din viitor fata de note 9, htc u12 si el are o camera cel putin la fel de buna ca cea de pe note 9 , daca tu ai testat note 9 , xs max si pixel 2 si ti-au placut si esti fan al acestor companii care produc aceste terminale nu insemana ca sunt cele mai bune

 4. M-am hotărât , rămân pe iPhone-ul meu și anul care vine sper sa imi iau un MacBook pro deoarece mi se pare superb , vreau sa trec pe ecosistemul Apple .
  Chiar dacă nu am atâtea produse Apple simt exact ca și tine , as putea folosi un note 9 in paralel cu un iPhone dar nu separat , mereu as reveni la Apple .
  Imi place prea mult iosul ca sa renunț la el , iar cu abdoid am avut numai experiențe neplăcute .
  Eu pot sa bag mâna in foc ca acest note 9 peste 2 ani are lag și se mișcă mai lent ca acum , iar la iPhone nu vei întâmpina aceste probeleme .
  Mama mea are un 6s de 3 ani și se mișcă ca in prima zi .
  Atât am avut de spus .

 5. Salut! Te urmaresc de mult timp si am vazut ca la orice review de samsung spui sa alegem samsung in locul lui apple si ca asta ai face si tu daca nu ai fi in ecosistemul apple.Intrebarea mea este: daca tot iti place samsung de ce nu vinzi mac sau watch si treci cu totul pe samsung?( nu o lua drept hate te apreciez si pe deasupra sunt si fan apple:)) )