Huawei Ascend P6 vs Samsung Galaxy S III review (Dutch)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


De Huawei Ascend P6 is de eerste Huawei-telefoon die echt aandacht krijgt in Nederland en een van de grootste concurrenten van dit toestel is de Samsung Galaxy S III. We krijgen vaak te vraag welke van de twee we nou moeten kopen en in deze video geven we antwoord.

De Ascend P6 is vooral gericht op zijn design. Het toestel is de dunste smartphone in Nederland, helemaal opgetrokken uit aluminium. De Galaxy S III daarentegen is helemaal van plastic gemaakt. De Ascend P6 heeft verder een 4,7″ scherm tegenover een 4,8″ scherm in de Galaxy S III en de schermtechnieken verschillen eveneens. De Ascend P6 heeft een ips-scherm, de Galaxy S III heeft een amoled-scherm. De specs hebben verder veel van elkaar weg.

Review Ascend P6:
Review Galaxy S III:

De Ascend P6 kopen:
De Samsung Galaxy S III kopen:

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in onze telekoopwijzer:

Voor het laatste Samsung nieuws en reviews:
Voor het laatste Apple nieuws en reviews:
Voor het laatste Sony nieuws en reviews:
Voor het laatste Nokia nieuws en reviews:
Voor het laatste HTC nieuws en reviews:
Voor het laatste LG nieuws en reviews:

Voor meer Android nieuws:
Voor meer Apple nieuws:
Voor meer Windows Phone nieuws:

Over All About Phones:
Dagelijks nieuws, reviews en videos over smartphones en tablets. Tevens app reviews voor Samsung Android, Apple iPhone, iPad en Nokia Windows Phone op onze website. We maken ook reviews over Sony, LG en HTC-smartphones.

Wij zijn bekend om de Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy, Samsung Ativ, HTC One, HTC Desire, LG Optimus, Sony Xperia, Alcatel One Touch, Nokia Lumia, Nokia Asha, Google Nexus, Huawei Ascend, Acer Liquid, BlackBerry, Nokia Lumia 1020, Apple iPad mini, Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z1, Google Nexus 4, HTC Desire 500, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy S II Plus, Samsung Galaxy S III, Sony Xperia SP, Samsung Galaxy S4, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 520, Huawei Ascend P6, Acer Liquid S2

Share.

About Author

25 Comments

  1. erg duidelijk en goed filmpje, zou graag een huawei nemen. Alleen ik heb een tv van samung. hier zit allshare op. Ik heb nu een Iphone alleen deze kan niet goed werken met allshare. Zit er op de huawei wel allshare of is dit iets wat alleen maar op mobiele telefoons van samsung zit?

  2. Ik denk niet dat ik dat veel beter kan uitleggen dan wat in deze video gedaan wordt. Overigens zijn ze met de Note 3 weer op de goede weg 🙂

  3. Je hebt gelijk, wij zitten fout. We dachten dat alle 4G S3's een S4 Plus hadden, maar blijkbaar is er inderdaad ook eentje met en Exynos en wordt die hier verkocht. Dan zit die dus ook in ons toestel 🙂 Overigens is het verschil in prestaties tussen die twee erg klein.