Huawei P20 en P20 Pro – Meer camera's met grotere sensor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Vorig jaar bracht Huawei met de P10 een elegant toestel op de markt met een goed verbeterde dubbele camera, al hadden we bij de review twijfels over de meerwaarde van de tweede camera. Hoewel het merk in verleden en heden erg opzichtig naar Apple kijkt voor inspiratie, durft de fabrikant inmiddels ook te innoveren. Een voorbeeld daarvan vinden we terug op de P20 Pro, die maar liefst drie camera’s achterop heeft. Huawei nam ons mee naar Parijs om de P20 en P20 Pro van dichtbij te bekijken.

Lees ook de volledige preview:

Abonneer je op ons YouTube-kanaal:

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video’s:
• Check onze playlists:
• Like ons op Facebook:
• Volg ons op Twitter:
• Volg ons op Instagram:
• Lees meer:

Share.

About Author

5 Comments

 1. Ik ben de pro camera opties kwijt… Als ik op pro Foto klik krijg ik geen mogelijkheid tot witbalans, focus ed aan te passen… Iemand tips?

 2. Ik ben nu een week in het bezit van een P20 Lite na m'n Nexus 5x in het toilet was beland; bij de aankoop zat ik voornamelijk in met de software en SOC (lees: de snelheid van de telefoon), dit heeft me totaal verrast; de telefoon voelt erg snel aan.
  De Camera is in de Lite versie niet erg indrukwekkend, ook de kin (zonder de vingerafdruklezer daar die bij de Lite uitvoering achteraan zit) vind ik niet erg elegant en om daar een Huawei logo te plaatsen, helemaal geen fan van branding en helemaal niet op de voorkant. Ondank ik de vingerafdruk sensor op m'n toestel achterop natuurlijker aanvoelen vind.
  Voor ik deze telefoon bestelde was er nog niets in de media over deze lijn van telefoon's, nu zijn ze overal en begon ik m'n aankoop in twijfel te trekken tot ik bij het einde van de Review kom, 900€ GTFO!

 3. De Pro ziet er mooi uit. Toch vraag ik mij af of 40 miljoen kleine pixels beter zijn dan 12 miljoen grotere pixels wat betreft low light.
  Sony heeft het ook geprobeerd maar zonder succes. Uiteindelijk zal de software bepalend zijn.
  In samples die ik gezien heb, ben ik nog niet echt overtuigd. Best veel lens flare en lowlight was redelijk maar niet beter dan concurrentie.