Huawei P40 Pro vs Samsung S20+: Pregătiți Popcorn-ul (review română)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Detaliile care fac diferența!🧐
Alegem cea mai bună cameră din 2020…😎
Huawei P40 Pro sau Samsung S20+?🤔

Suntem la curent cu tot ce mișcă în lumea tehnologiei și împărțim cu tine toate noutățile. Avem reviewuri, battleuri, unboxing la produse fresh, lifehackuri, prezentări de gadgeturi și aplicații. Abonează-te la canalul nostru de YouTube și află primul despre toate!

Dă follow pe Instagram:
Vezi mai multe review-uri:
Telegram:
Facebook:
Twitter:
TikTok:

Share.

About Author

37 Comments

 1. cred ca aici mai mult e subiectiv.. cine vrea samsung si ii place il ia.. cine vrea huawei pentru poze si mai cu erori intampinate fara google na.. oricum comic.. straniu.. s'au terminat cifrele ?

 2. Salut Am un Huawei Și Am Vrut Să Văd Și Părerea Ta Despre Cele Doua Tel. Ma Gândesc Ca Să-mi Iau Iarăși Un Huawai Nova 5 T

 3. Huawei este baza, păcat că numai are Google 🙁 că în rest este bestial, am un Nova 5T și îl am de un an de zile, tot trag să îmi cumpăr un P40Pro dar la cât de bine rulează pe jocuri pe tot ce am nevoie, mă doare inima să renunț la el. Este bestial!

 4. Salut ! Am o întrebare.Nu pot sa mă decid ce tel sa imi iau 😂,ma poti ajuta ? Care crezi ca e mai ok? Dintre p40 pro sau xiaomi Mi 10T 5G, 128GB, 8GB ?!?.

 5. Bravo Huawei, un producător care a crescut de la an la an iar acum in anumite situații este peste concurență, dețin un Huawei Nova 5 t si mi se pare de departe cel mai bun mid-ranger la nivelul lui de preț. Super tare canalul tau, te urmăresc din România! Numai bine!

 6. P40 pro.Il detin,fac si plati cu el am tot ce am nevoie si nu ma mai spioneaza google :))))))
  Recomand.Bateria 8h scot eu.Am avut si s 20 plus care l-am vandut norocul meu cu,cat l-am luat.Nu ma tinea bateria mai mult de 4-5 ore.
  Iar la cameraaa in unele situatii lasa de dorit mister samsung.

 7. Huawei P40 Pro Black
  Dintre cele 2 companii asiatice, una a fost frecata de Donald Trump!
  Cred ca a venit timpul sa spunem ca nu ne uitam doar la ce vrea SUA si ca ne mai uitam si la detalii.
  Telefonul ar trebui sa imi ajunga cam in 5 zile.

 8. Ultimul samsung s8+ m-a facut sa renunt la Samsung. Se bloca des, imi ardeau mâinile cand ma jucam si baterie tinea mai mult de o gramada. Am zis sa vad ce e si cu huaweiul asta si am luat un p20 pro. Il am si acum si bateria tine super bine chiar si dupa 2 ani. Nu l. Am înjurat niciodată si ma rog de el sa se strice ca sa imi iau altul

 9. Salut, crezi ca îmi poți spune cum ai descarcat serviciile google pe p40 pro pentru ca ma gândesc sa achiziționez unul dar singurul lucru care ma lasă de gândit este acesta deoarece pe aplicația preinstalata de la huawei nu am jocurile preferate!

 10. salut, am un p40, ai putea sa faci un videoclip despre cum se face instalarea serviciilor google play? am incercat varianta cu back up ul, aia direct din telefon, dar cand dau sa ma conectez imi spune ca nu se poate conecta la serverele google, sau ceva de genul

 11. Si ce ecosistem si-a facut Huawei. Daca nu isi primeau atatea suturi unde ar fi ajuns? Huawei sunt extrem de buni, parerea mea este ca mereu au fost peste Samsung, si ca design. Cum am mai zis Note e bestial, dar trebuie comparat si el cu P40 Pro plus. Ce am zis aici este strict parerea mea. Foarte tare clipul.

 12. Si ce ecosistem si-a facut Huawei. Daca nu isi primeau atatea suturi unde ar fi ajuns? Huawei sunt extrem de buni, parerea mea ca mereu au fost peste Samsung, si ca design. Cum am mai zis Note e bestial, dar trebuie comparat si el cu P40 Pro plus. Ce am zis aici este strict parerea mea. Foarte tare clipul.