iPhone 11 Pro vélemény 1 év után!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Íme a véleményem az iPhone 11 Pro-ról 1 év után!

Csatlakozz az APPLE PIE tagokhoz:
Támogasd a csatornát a Patreonon:

Menő cuccokat innen:
APPLE PIE STORE:
LYCKED:
DOPE STORE:
TÖMÉNY TECH STORE:

Instagram:
Facebook:
Twitter:
Snapchat:

Music by Andrew Applepie


FCPX Plugins by MotionVFX:

#iPhone11Pro #joeritter

Share.

About Author

31 Comments

 1. Annyit beszéltem az iPhone 12 PRO-ról az elmúlt időszakban… hogy még vágás alatt sem vettem észre hogy 11 helyett 12-t mondtam😅😅💩🙈

 2. Csodálkozunk hogy miért volt rosz az XS üzemideje .
  A lítium akkumulátoroknak két nagy halála van
  Az egyik a meleg
  A másik a 100% ig való töltés(ez még önmagában is árt nem hogy ha még egy egész éjszakán át a töltőn van)
  Én a telefonom mióta megvan(2év)azóta kb 3 szor volt 100% ra töltve
  Ezeket érdemes megfontolni mielőtt beszélünk!

 3. Öszinte véleményem 1 év után egy nagy kalap szar a buetooth eszközöket mire megtalája adig lemegy a nap kamera meg igazábol szar nem tud valami jó képet csinálni ráközrlitek már pixeles fos

 4. Túlmelegedés autóban: Szellőzőrácsra rakható tartót vettem, megy a klíma. Esélye nincs túlmelegedni, inkább attól félek megfagy… 😅

 5. Kérdésem az lenne szeretném ha választ irnátok 🙏 egy ideig nagyon akartam az iphone 11 pro-t,pro max-ot de viszont ismerőseimtől ezdt azdt halodtam hogy nem olyan jó a kamerája mint az iphone xs-nek és ezért most nem akarok iphone 11 pro-t pedig szeretnék a kérdésem az lenne tényleg igaz hogy rossz a kamera ? Nem olyan jó az mp? 😔 tényleg olyan mint ha 8 mp-s lenne mint ha egy huawei p8 lite-al lőnnék szelfit előre is köszönöm a segitséget!😞🙏❤ a helyes irást nézzétek el!🙏❤

 6. Én amikor túlhevült, akkor a kerti csapból csepegtettem rá pár cseppet, és tökéletesen működött. (Természetesen kerticsap helyet a jég hideg víz is megteszi.)

 7. Elfofgult vagy. Nekem is 1 éves, nem mondom hogy rosszabb, de szerintem túlzol. Az aksi romlott, az oldala meg nagyon warrning zone – os . Enyém is munka telós . 🙂

 8. A pitakának van sok autós töltője és én pl azt használom ami mágneses tokkal kompatibilis és szellőzőre csíptetős gyorstöltő. (Nevét meg nem mondom már.)
  Szellőzőre csíptetős tartóknak van egy olyan tulajdonsága hogy a telefonra fújja az autó a tizenpár fokos levegőt és mikor 1000 km után leveszem konkrétan majdnem jéghideg a telefon.

 9. 1 év használat után:
  PRO: KONTRA:
  Kijelző: Többször is leejtettem üvegfólia nélkül és semmi baja nem lett csak a keretről lement a króm.. 1 hónap használat után már hajszálkarcos lett a kijelzőm, ami mint kiderült másnál is előfordult.

  Aksi: Egy év után 92%-os az aksim úgy, hogy mindennap legalább 7-8 órát ment a telefon. Nyáron kegyetlen meleg tud lenni ha töltőn van és még használod is.

  Kamera: Még mindig toppon van, a videók pedig még mindig a legjobbak. Erős fénynél szépen betud égni.

  Rendszer: Mindent hibátlanul futtat még a mai napig DE egyre többet fagy a telefonom, ami azért érdekes, mert a barátnőm 7-e simán megy a mai napig az aksi időt leszámítva. Nekem pedig egyre több olyat csinál, hogy ledob a netről, vagy épp fekete kijelzőt kapok ami az 1 év alatt már 3* előfordult, vagy ami a kedvencem, hogy nem tudok rajta telefonálni 😀 ami vicces és egyben szomorú is.
  Személyes véleményem, hogy nem érte meg megvennem ezt a telefont, pedig nagyon sokat vaciláltam rajta 5S-után váltottam rá, de már 1 hónap után bosszankodtam vele. Nálunk a 4S korszak óta mindig iphone-ok voltak, ismerősök körében is. És amit mindannyian észrevettünk azok a tipikus hibák a netről való le dobás és nem tudsz rá visszacsatlakozni kb 10 percig. Illetve az, hogy nem enged telefonálni ugyanis olyankor semmit nem csinál. Én a helyetekben megvárnám azt a 12-őt bár nem tudom mennyire fogja megérni, nekem ez a telefon egy csalódás volt.

 10. Hali
  Nekem is ez van, megnyugtattál hogy bírni fogja 🙂
  Tokban viszont tanácstalan vagyok, a pitaka toknál pl nem sérül a teteje/alja ahol nem takarja a tok?Gondolok karcokra…pl
  Minden iphone-om ami volt a keret karcolódott össze és zavar nagyon,ezért vagyok tanàcstalan hogy milyet válasszak h ne legyen ultra nagy a teló

 11. S8 3 éve van meg, 5-10 alkalommal ejtettem le durvábban (beton, parketta, kijelzővel lefele is) és csak az oldalán/hátlapon lett kis karcolás, kijelzőnek semmi baja.

 12. Tehát összegezve: az eredeti töltője lassan tölt, így mással töltötted, ezzel 11 hónap alatt el is kezdted kinyírni az akksit, ami egyre csak rosszabb lesz.
  Nem bírja a meleget, így kikapcsol, ami miatt használhatatlan egy időre.
  Éjjel ne akarj széleslátószögben fozózni, mert a homály miatt úgyse tudsz
  Ja és a meleget se bírja, meg 2-3 eséstől már fizikai károk keletkeztek benne.

  DE AZÉRT JÓ TELEFON ÉS AJÁNLOD?! MIASZAR

 13. Én több mint fél éve használok Iphone 11 pro-t és őszintén szólva a mai napig teljesen megvagyok vele elégedve. Ugyan olyan a teljesítménye (ha nem jobb is), kamerája ugyan olyan gyönyörű képeket/videókat csinál (fejlesztésekkel ez folyamatosan javult), akkumulátora meg nekem 96%-on van jelenleg (7-8 hónapja van meg, de többnyire azért, mert mikor még hagytam kinyomva az automatikus fényerő beállítást, akkor borzalmasan ette a telefont, mint teljesítményileg, mint így állapota szempontjából, de mióta így 2-4 hónapja csak úgy használom, hogy be van nyomva az automatikus fényerő azóta megállt 96%-on az állapota), a FaceID-jával nekem a mai napig nem volt semmiféle gondom (Elővettem a telefont, ránéztem és nyitottam meg, akkor már rögtön fel van oldva, tehát semmiféle ilyen problémát nem tapasztaltam, mint ami a videóban hangzik el). Egyedül annyi gondom van/volt a telefonnal, hogy 1-2 alkalommal mikor próbáltam megnyitottam akkor nem jött elő semmi és maradt fekete képernyő, akkor újra megnyomtam és hirtelen a bankkártyás fizetést hozta elő (dupla kattintásra nekem ez van beállítva), tehát gondolom az első feloldást érzékelte, csak lehet volt valami baja, mint ahogy a videóban hangzik el, hogy fel volt melegedve, aztán nem akarta rögtön.
  Összegezve én a mai napig megvagyok vele elégedve és imádom! (Vigyázok is rá, tokban van folyamatosan és egy harc/kopás/bármi nincs rajta)
  Csak ajánlani tudom a telefont én is.

 14. 10 évig használtam Iphone-t , tudom hogy a csatorna tematika is Apple Pie néven fut , amivel nincs is gond . A Mac piac és stb termékeket adom , azok valóban érnek valamit ! DE AZ IPHONE mint telefon ,már rég más irányt vett és kurva drága . Akis szempontból is le vannak maradva , pedig ez lenne A!! fő lényeg . A külső pedig , gyenge, törékeny ( persze mint minden telefon ) .Biztos akad pozitívum, meg 1000 dolgot mér, ami nem érdekel csak bizonyos vásárlókat , de ez kevés . Egy rendes aksi és kijelző sokat segítene , de ameddig azon vannak rajta hogy a fingomat is le tudja mérni , nem lesz ebből semmi.