iPhone Xr – Eerste indruk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


De iPhone Xr is samen met de iPhone Xs en iPhone Xs Max door Apple aangekondigd. Het was even een maandje wachten maar hij is vanaf vandaag echt beschikbaar! Onze vlogger Jasper geeft in deze video zijn eerste indruk over de iphone Xr.

Je vindt de iPhone Xr hier:

Vind je deze video tof? Abonneer je dan nu op ons kanaal!

Deze vlog is gefilmd met:
Camera:
Lens:
Licht:
Microfoon:

Bekijk ook Coolblue’s andere kanalen:

#coolblue #eersteindruk #iphonexr

Share.

About Author

24 Comments

  1. Anno 2019 zou apple zich voor die prijs moeten schamen 720p. Misschien een fijn toestel, maar voor die prijs is een lcd panel inmiddels niet meer goed te praten. Noem het hoe je wil apple , het is een 720p scherm. De XR lijkt me meer een lok product om de overstap naar naar XS XS/Max goed te praten. Er is echt no way dat apple geen hd scherm kon monteren voor die prijs en het is vervelend om te zien dat ze naast een lage resolutie ook het scherm groter maken. Een resolutie lager dan HD is niet meer acceptabel. En ik heb hem vastgehouden naast de andere modellen. Het verschil is er zeker. XR heeft voor de hardware geen rechtvaardige prijs.

  2. Ii gebruik xr en zal t zeker aanraden die oled scherm is niet zo heel erg nodig xr is een top torstel voor een redelijke prijs en je kan gewoon verwachten wat je wilt verwachten

  3. De IPhone Xr gebruikt AA ook wel bekend als Anti-Aliasing. Dit is een techniek die apple gebruikt bij lage resolutie schermen om de pixels op normaal gebruikelijke afstand niet te zien. De meeste mensen zeggen zo van “oww dat beeldscherm is hetzelfde als een iphone 4” maar dat is niet waar. Apple had nog geen IP3 Colour Gamet en slimme Anti-Aliasing in die tijd. En een LCD paneel buigen is geen makkelijke klus. Ik denk dat de prijs wel een tikje lager mag maar hey zo zit het in elkaar met TAX en verzend kosten. Als je apple haat en het “overpriced” vindt ga dan lekker een 200 euro telefoon kopen voor dezelfde “specs” en laat ons Apple Fans lekker met rust. 🙂

  4. Hey Coolblue ik ben opzoek naar een powerbank onder de 50 euro die mijn iPhone 7 twee of meerdere keren kan opladen. Welke raden jullie me aan?