Itt az iPhone Xs és az új Apple Watch – vélemény

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


3 új iPhone és az új Apple Watch. Keynote összefoglaló.

Itt tudsz támogatni:

Instagram:
Facebook:
Blog:

Ezeket használom a videókhoz:

Share.

About Author

22 Comments

 1. Én egy hete szereztem be egy xs maxot és már most azt mondom hogy soha többé nem lesz androidom!Ezelőt Galaxyt s8 volt és meg is van még de már fogni se szeretem az iPhone után?.Antutun 361000 pontot értem el vele félelmetes?

 2. nem igazán értem azokat, akik kidobnak 580-at egy telefonra, tökmindegy, hogy apple, vagy mifene, ha 2 évre veszed, 800 Ft naponta. Ez kb 3x annyi, mint amennyit rendesen az ember a telefonálásra költ. És igazából persze kap érte valamit az ember, de mégsem látok semmilyen ár-érték arányt egy tök normál 100-150 ezres készülékhez képest. Jó persze, ha a havi fizud 3 millió felett van, akkor vedd, ha akarod, de ha olyan vagy, mint én, aki mondjuk a magyar átlag 3x-osát viszi haza, az minek venné meg? Nincs jobb helye a pénznek? Annyiból veszek egy 200.000-es gépet, ami mondjuk 90%-a élményben az XS-nek, és mellé veszek mondjuk egy felső kategóriát súroló tükörreflexes fényképezőgépet. Vagy egy 380.000 Ft-os használtautót, vagy 380.000 Ft-al drágább autót. Vagy a gyereknek olyan legó készletet, amiből olyan robotot építünk, ami már kiteregeti a mosott ruhákat.

 3. Sokszor érzem úgy, hogy érdekelne az iPhone meg az IOS világa, de amikor meglátom az árazást, akkor érzem, hogy inkább maradok androidnál. Érdekes, meg tényleg jó dolgokat tud, de nekem ez az ár már a lélektani határ fölött van.
  Amúgy meg a Bugatti Veyront is megveszik, pedig az is drága, szóval ettől se félek, hogy a raktáron ragadna…

 4. Na kérem ma vettem meg az első Apple cuccom (AirPods) és imádom. Leszögezném hogy androidon ám minden funkció működik kivéve sirit ?

 5. SOSEM volt az, hogy adjuk annyira olcsón amennyire tudjuk. Mindig is 80%-ban a bullshit marketingfaktor dominált az apple termékekben. 🙂 Mindig is irreálisan drága volt.
  Hogy te kiöregedtél belőle? Ez természetes. 10 évvel ezelőtt szartál egy nagyot azokra akik ugyan azt mondták amit te most.
  De még most sem tudsz lejönni a szektavonatról, amibe saját magatokat kormányoztátok.
  Nem az apple változik, hanem ti.

 6. Igaz Iphone SE-m van, előtte meg volt 5s, 5c, meg 5, de csak a kis mérete és a szép formája miatt. Csúcskategóriában ráver a konkurencia az apple-re, ráadásul még olcsóbb is.

 7. Amúgy aligha azért MAX mert csak annyi hogy nagyobb a sima XS-től, és nincs plusz feature, így nem lett plus 🙂

 8. Regota gondolkodom a valtason, 6 ev Apple utan megvettem az elso samsungomat, egy Galaxy S8-at. Mintha levettek volna egy zsakot a hatamrol. Mellesleg nagyon tetszik eddigi tapasztalatok alapjan. Egyebkent ugy emlekszem az Apple a hetkoznapi embereknek akarta eljuttatni az informatikat nem? Ezekkel az arakkal akkor mi a celjuk? Na nem baj, szerencsere mar nem kell ilyeneken gondolkozni.

 9. Baromi bizar számomra, hogy még van aki hord órát. Alkalmanként kiegészítőnek megértem ékszerként, de a mobil telefonok mellett mi értelme? (Ha nem vagy szívbeteg stb)