Nem hétköznapi? | Nokia 8 Sirocco teszt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


A Nokia 8 Sirocco a finnek új csúcsmodellje, igaz, mire megjelent, már lettek erősebb telefonok a piacon. Ettől még a gyári Android One operációs rendszer és a dupla kamera miatt mindenképpen érdemes beszélni róla, sőt, a dizájn is teljesen eltér a vállalat eddigi készülékeitől. Csak ne lenne ennyire drága.

Kövessetek minket:
-Közösségi csoportunk:
– Facebook:
– Twitter:
– Instagram:
– Weboldal:

Share.

About Author

27 Comments

 1. Tisztelt Tech2 csapata,
  Nekem is ez a kis szèpsèg van, de èn amikor ezt a telefont vettem sehol nem találtam dual simes verziòt a siroccobol.
  Állítólag nemis lètezett sosem.
  Emlìtetted kb 5:10 percnèl amikor a tárhely nagyságárol volt szó hogy ez dual simes verzióba micro sd-vel bővíthető
  Nos te vagy tudsz valamit amit èn nem vagy nemjó az info amit adtál a videóba! 🙂

 2. Jó az irány, de azért kell még egy két év a HMD-nek, hogy belerázódjanak. Jó a Zeiss, de ha mellé rakunk egy Lumia 950 XL-el készült képet, akkor azonnal feltűnik, hogy utóbbié sokkal jobb. Anyagminőségre és összeszerelésre tényleg prémium hatást kelt. Köszönöm a videót! Esetleg lehetne egy ilyen teszt (bár Windows 10 mobile halott), de egy összehasonlítás simán lehetne kamera szempontjából (Lumia 950xl vs Nokia 8 sirocco kamera).

 3. Nekem nagyon tetszik a középre helyezett nagyon kidolgozott kamerasziget ez olyan nokia minőség amit elvár az ember, de a többi az katasztrófa az árhoz képest. Azt a pár dolgot nem tudom felfogni, bár lehet ezzel csak én vagyok így, miért nem sikerül nagyobb akkut rakni a telefonokba? Lehet kicsit vastagabb lenne a telefon, de ez még jó is aki fogott már ilyen telefont az tudja miről beszélek full kényelmetlenek az összes csúcs készülék mindegyik gyártónál. Még mindig nem értem miért kell mindent üvegből csinálni ja mert törik. 2018-ban mi az a hatalmas káva? Ip 67? Miért? Ez Nokia nem? Tévedés ne essék nem fikázni akarom biztosan tudja azt amit csak az árkategóriában azért kicsit többet kellene tudnia.

 4. Az aláfestő zene ugyanolyan halk mint amit mondasz, majdnem egy hangerőn mennek…ha nem koncentrál az ember, nem értem mit is mondasz….de amúgy minek is a zene ? A lényegnek annak kell lennie amit mondanál….szerintem…például a ram, proci ilyeneket észre se vettem hogy mekkora került bele…vagy nem is mondtad ?

 5. A régi mobilarénás teszteket kéne visszahozni, azok részletesek voltak , valahogy jobb volt a hangulata is a háttérzenéről meg nem beszélnék, teljesen felesleges