REDMI PALING BERBALOI 2020 – REDMI 10X PRO 5G [UNBOXING & HANDS ON]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


REDMI PALING BERBALOI 2020 – REDMI 10X PRO 5G [UNBOXING & HANDS ON]

video penuh boleh klik link :
link juga ada di BIO

Kalau nak cari REDMI 10X PRO 5G ni boleh klik link di bawah :
1.
2.
3.

so jom sama sama saksikan dan habiskan video ni, kalau tak habis, tak sayang korang. hahahaha

thanks kepada rakan rakan yang menyokong saya.
thanks kepada rakan rakan yang tak skip iklan di video saya =)

jom

============

Salam dan hi guys, selamat datang ke channel Izami Gadget.

please show some love guys

jom follow saya di:

Facebook :
Facebook page :
Instagram :
youtube :
twitter :

Thanks semua

#REDMI10XPRO5G #REDMI10X #DIMENSITY820G

Share.

About Author

29 Comments

  1. Assalamu'alaikum. Nak tanya pengalaman yg sedang pakai phone ni yg guna China Rom. Kalau tgk video2 lain di youtube ramai yg berpuas hati dgn performance walaupun china rom. Saya cuma ingin tahu samada dia support dgn baik telco2 di Malaysia. Apa masalah lain guna China rom jika dibandingkan dgn global rom. Sebab gayanya mcm tak masuk phone ni ke Malaysia unless as another model. So ingat nak beli tapi nak confirm support for local telcos dulu. Yg reply saya ucapkan terima kasih kerana kongsi pengalaman.

  2. hehe cuba ko tengok video orang lain punya review tengok camne diorang sebut "matte", "dimensity", mediatek semua hehe. kalo orang biasa xpe la salah pronounce, tapi kalo nak jadi influencer better review gadget tu punya pronounciation la. bukan wajib, cuma abit proper sikit la xde la ko buat ajaran sesat nanti orang tiru cara ko cakap kali xpaham nnt malu hehe.

  3. saya nak beli redmi 10x 5g pro ni, tapi taktahu kedai mana yang jual … banyak kedai takde .. tolong sayaa sbb phone sekarang ni dah teruk sangat sbb 4 tahun guna ( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)