Samsung Galaxy Note 9 cu 1 TB!!! [REVIEW]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


Și cu 8 GB RAM, pentru că da, are nevoie! Știu că am vorbit destul de mult despre Galaxy Note 9 însă avem și de ce. Acum, nu există nici un Note 9 cu 1 TB de stocare. Maximum este de 512 GB, însă noroc că suportă și un card microSD.
Detalii și comentarii pe:
Descarcă aplicația Stomalink de aici:

#note9 #1TB #8GBRAM

OnePlus 6T cu 10 GB RAM –
LG V40 –
Am făcut bucăți Mate 20 Pro –
Naim Mu-So QB –
Mi-am făcut un termoselfie –
Vifa Oslo – Boxuță cu lâniță –
JBL Charge 4 – Face Omletă? –
Samsung Galaxy A9 – Patru camere!!! –
Samsung Galaxy J6+ –
Huawei Mate 20 Lite –
Honor 8 X –
Telefonul cu ecran flexibil –
Huawei Mate 20 Pro –

Urmărește-mă și pe:
Facebook:
Instagram:

Share.

About Author

37 Comments

  1. Salut George. Azi, 01.04.2019 m-am decis sa îmi iau un Note 9. Încă nu m-am hotărât la spațiul de stocare. Ce îmi recomanzi?

  2. 5000 de lei … pai asta inseamna sa nu mai platesc taxe, sa nu mananc, sa nu plec nicaieri si sa lucrez nonstop 3 luni sa fac ore suplimentare care sa aflu ca nu se platesc …

  3. Poi c3 sa mai ne ramana de comentat doar ca nu sumteti intregi la cap …poi cine puy isi permitw in primul rand asa ceva ? Voi aveti impresia ca toti sunteti fiii lui Dragnea? 😛👏😁s.au ce credeti?

  4. Am o intrebare. Eu am samsung galaxy tab a 2016 și îmi zice sa fac o actualizare software cu performanța samsung 9.5 oreo. Dacă fac actualizarea mi se sterg datele din tableta? Va rog sa imi rasp

  5. Cum ai făcut treaba asta, ai putea să faci şi cu EMUI Desktop. Spre exemplu, am un P20 Pro iar cu noua versiune de Android 9 vine cu o funcţie nouă, prin wireless, care era deja disponibilă şi pe Mate 20 Pro. Nu găsesc nicăieri pe YouTube ce ai putea să faci în modul desktop pe EMUI. Nu ştiu dacă să merită să cumpăr un adaptor să mă folosesc de aşa ceva. Ar fi o idee bună de un video şi cu EMUI Desktop.