Samsung Galaxy Watch – Eerste Indruk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Video is ready, Click Here to View ×


We zijn vandaag bij samsung geweest om te kijken naar de lancering van de nieuwe samsung galaxy watch. Deze horloge is echt een combinatie tussen een smartwatch en een sporthorloge. De vraag was of hij zou draaien op android of nog steeds op samsungs’s eigen Tizen. Alle details vind je in deze video. Voor een uitgebreide test hou je ons kanaal in de gaten door te abonneren want binnenkort gaan we hem uitgebreid testen!

Samsung Galaxy Watch serie:

Deze vlog is gefilmd met:
Camera:

Bekijk ook Coolblue’s andere kanalen:

Share.

About Author

35 Comments

  1. Nou ik heb een Gear S3, en ik ben niet verrast, het overtuigd mij niet om de Galaxy Watch aan te schaffen! Te weinig nieuwe functie/features en hardwarematig al helemaal niet, de enige doelgroepen die ze willen bereiken denk ik, met de kleinere modellen, is vrouwen, kids en gewoon mensen met smallere polsjes! Jammer…..Ik had zelf heel wat meer innovatie verwacht!

  2. Ik heb een Gear S3 Frontier en blijf er ook bij. Er zijn geen uiterlijke verschillen alleen een beetje interne verschillen. Maar die zijn niet de moeite waard om over te stappen naar de volgende dus blijf ik maar lekker van mijn S3 genieten. ?

  3. Misschien handig als je het horloge zelf gewoon laat zien en niet continu jezelf. Daar kijken we immers niet voor.

  4. Goed gedaan, dankje. Shame the silver model has a dark bezel. Would be great to have a model that looks more like the S2 classic platinum. Glad I held off getting a Samsung smart watch though, going to get this I think!